Home Viata sanatoasa Goya in tratarea cancerului – un remediu naturist ce merita incercat!

Goya in tratarea cancerului – un remediu naturist ce merita incercat!

by Dinu Alexandra

Goya sau pepene galben amar (poate ati auzit, de asemenea, de karela, balsam de pera sau dovleac amar) este frecvent utilizat pentru pentru numeroasele beneficii pe care le ofera. Pepenele galben amar este un aliment foarte util, dar are un gust extrem de amar. La prima vedere arata ca un castravete, dar cu umflaturi. Infloreste in climat umed si cald astfel incat se gaseste de obicei in America de Sud si tarile din Asia.

Dr. Frank Shallenberger MD care este specializat in tratamentul anti imbatranire si medicina alternativa la centrul din Nevada a folosit fructul in lupta cu cancerul pancreatic. Dr. Shallenberger a gasit pepenele amar a fi un instrument eficient in inhibarea cresterii celulelor canceroase si il recomanda pacientilor sai datorita substantelor naturale care inhiba cresterea celulelor canceroase.

In urma ultimelor cercetari, Dr. Shallenberger a constatat ca atunci cand sucul de pepene amar este diluat la 5% in apa, s-a dovedit a fi foarte eficient in lupta impotriva cancerului pancreatic. Pepenele amar a fost capabil de a deteriora linii celulare de cancer in procent de 90% si 98%. Universitatea din Colorado a testat efectul pepenelui amar mai departe si a constatat o reducere cu 64% a dimensiunii tumorilor pancreatice.

Cele mai citite articole

Pepenele amar a fost, de asemenea, folosit ca un remediu pentru hipertensiune arteriala, astm, infectii ale pielii, simptome de diabet si probleme de stomac. Planta a fost folosita ca un medicament traditional in Africa, India, China si sud-estul Statelor Unite.

Pepenii amar contin cantitati mari de substante nutritive, dar sunt foarte saraci in calorii. Sunt o sursa excelenta de magneziu, mangan, fibre dietetice, vitaminele B1, B2, B3 si C, acid folic, zinc si fosfor. Contin de doua ori mai mult betacaroten decat broccoli, este bogat in fier, contine de doua ori mai mult potasiu decat o banana si de doua ori mai mult calciu decat spanacul. Chiar si cu toate substantele nutritive benefice pe care le are de oferit, cel mai negativ luca ca este amar la gust si o multime de oameni se feresc sa il consume.

Pepenele galben amar beneficii:

  • Consumul regulat de suc de tartacuta amara s-a dovedit ca imbunatateste nivelul de rezistenta si energie.
    Pepenele amar este o sursa excelenta de acid folic. Atunci cand este consumat in timpul sarcinii, acidul folic ajuta la reducerea incidentei defectelor de tub neural la nou-nascuti.
  • Pepenele galben amar contine in special polipeptide P, fito nutritiv, o insulina cunoscut pentru a reduce nivelul de zahar din sange. Chiar mai mult, pepenele amar contine o fito unic constitutiva, care s-a confirmat ca are charantin care creste sinteza glicogenului si preia glucoza in interiorul celulelor musculare hepatice si tesutul adipos.
  • Impreuna, aceste doua reduc nivelul de zahar din sange in tratamentul diabetului de tip 2.
    Sucul amar poate ajuta, de asemenea, pentru a creste rezistenta organismului impotriva infectiei si contribuie la sistemul imunitar. Continutul de betacaroten si alte proprietati este unul dintre cele mai sanatoase fructe care ajuta la imbunatatirea vederii si atenueaza problemele de ochi.
  • Prin accelerarea metabolismului corpului pepenele amar poate ajuta la ameliorarea mahmurelii. Curata, de asemenea, hraneste probleme hepatice cauzate de consumul de alcool.
  • Stimuleaza peristaltismul hranei si ajuta la o digestie usoara.
  • Pepenele galben amar ajuta la curatarea si detoxifierea ficatului, mai ales atunci cand este consumat ca un suc. In plus, imbunatateste circulatia sangelui.
  • Consumul regulat de suc de pepe galben amar ajuta la imbunatatirea starii persoanelor care sufera de psoriazis si alte infectii fungice.

Cele mai bune moduri de a consuma pepene amar
Spre deosebire de alte legume si fructe este mai bine sa alegi pepene amar care este ferm si inca verde. Poate doresti sa il eviti odata ce el se coace pentru ca atunci cand se coace este putin mai amar.

Cele mai citite articole

You may also like