Home Evenimente Nuntă de vis în grădină?

Nuntă de vis în grădină?

by GetLokal.ro

Nunta musai să fie de vis – este un lucru cert. Mai puțin sigur de regulă este răspunsul la întrebarea, unde să fie nunta de vis? 

Un eveniment organizat în aer liber are întotdeauna ceva inedit: natura ca partener în organizarea evenimentului nu poate fi egalat de niciun artificiu. Aerul proaspăt, copacii din jur asigură un decor în care conexiunea este ceva de la sine înțeles. Acest mare organizator de evenimente însă ne și înspăimântă: dacă va fi vânt, dacă va ploua?

Pentru ca avantajele unei nunți în aer liber să fie pe deplin valorificate, iar spaimele legate de intemperii ulterior să fie considerate nefondate, iată câteva sugestii:

Un adăpost adecvat împotriva intemperiilor trebuie asigurat. Sunt disponibile corturi de nuntă care pot fi închiriate, sau dacă numărul invitaților este mai restrâns, chiar cumpărate: cortul odată achiziționat va fi folosit ulterior în nenumerate ocazii, întruniri familiale. 

Decorul natural existent trebuie pus în valoare într-o manieră care să ne reprezinte cel mai bine: obiecte vechi de familie, cum este de exemplu o mașină veche, sau de ce nu, o bicicletă de care ne leagă amintiri – pot fi suporturi inedite pentru decorațiuni cu flori. Ghirlandele de lumini pot fi folosite pentru a scoate în evidență copacul în care ne cățăram când eram mici copii.

Cele mai citite articole

Fiți originali. În grădină nu sunt pereți – să nu vă îngrădiți. Lăsați frâu liber imaginației și bucurați-vă pe deplin de eveniment. 

Faceți fotografii inedite. Folosiți-vă de spațiul din belșug pentru a realiza fotografii neconformiste: nu toate pozele trebuie să fie cu un zâmbet forțat. Spontaneitatea vă va ajuta ce dragostea față de cei din jur să se manifeste de la sine, asemănător unui izvor.

Ghirlande cu flori pe obiecte de care vă leagă amintiri, decorațiuni cu led, muzica aleasă pe placul dumneavoastră și un cort de grădină care să vă protejeze de ploaie și vânt – pot crea decorul original de care să vă aduceți aminte cu drag peste ani.

Cele mai citite articole

You may also like