Home Fashion Trenduri 2019 – Ochelari de soare Christian Dior

Trenduri 2019 – Ochelari de soare Christian Dior

by Dinu Alexandra

Fondat acum 73 de ani de catre designer-ul al carui nume il poarta, brand-ul luxuriant Christian Dior produce imbracaminte, accesorii deosebite, incaltaminte, parfumuri, produse de make-up, ceasuri si bijuterii. Compania isi are originile in Franta, Paris si la numai un an de la lansarea pe piata, aducea in lumea modei piese inedite, doua colectii: Corolle si Huit.

In perioada anilor 1947 – 1948 Dior a dat startul producerii de parfumuri, care de mai bine de mai bine de 70 de ani impresioneaza orice persoana care le poarta. Primul parfum, care si astazi este preferat de o multime de doamne si domnisoare, este Miss Dior. La numai doi ani de la lansarea primului parfum, Dior il crea pe cel de-al doilea, Diorama.

Primul magazin deschis in afara Frantei a fost cel din New York, care a adus doar beneficii brand-ului, odata cu expansiunea pe plan international.

Astazi, magazinele Christian Dior se afla in intreaga lume, comercializand o multime de produse de calitate din gama de lux. De-a lungul anilor, prin colaborarile cu artisti de succes s-a obtinut un plus de notorietate – daca mai era cazul.

Unele dintre aceste personalizati importante sunt: Rihanna, Charlize Theron, Monica Bellucci, Mila Kunis, Jhonny Depp sau Jennifer Lawrence – cu care colaborarea continua in prezent, precum si cea cu Cara Delevingne. Sunt nume importante care au reusit sa aduca brand-ului o multime de noi clienti, care odata ce au acordat incredere produselor, nu au mai renuntat la acestea.

Trenduri 2019 in materie de ochelari de soare

Acest sezon indeamna pasionatii de moda sa poarte cu incredere ochelari supradimensionat, cu forme atipice si detalii luxuriante. Este important ca ochelarii sa fie achizitionati pentru a accesoriza  tinutele vestimentare, dar mai ales pentru a proteja ochii de radiatiile solare nocive. Ochelarii de soare trebuie purtati indiferent de sezon, razele solare fiind puternice si daunatoare atat vara, cat si iarna. Datorita tehnologiilor utilizate, precum si materialelor de calitate, ochelarii de soare Dior raspund nevoilor clientilor inca de acum zeci de ani.

Top 5 modele de ochelari de soare Christian Dior propuse pentru 2019

  1. Diorfraction 5

Destinat barbatilor, Diorfraction 5 este unul dintre cele mai noi modele lansate de Dior, recomandat pentru trend-urile din anul 2019. Disponibil in nuante de bej, albastru si negru, accesoriul are un design atipic, cu o rama foarte interesanta. Taietura lentilelor este rotunda, iar adaugarea discreta a simbolului brand-ului pe laterale face ca accesoriul de lux sa fie totusi de o simplitate asumata. Lentilele sunt fabricate prin tehnici speciale, de inalta calitate, oferind protectie UV.

Ochelari de soare Diorfraction 5

2. Diorchroma1F

Modelul aviator, insa cu un touch interesant al ramei in partea de sus, precum si taieturi inedite in laterale, este foarte potrivit anul acesta, potrivit recomandarilor specialistilor. Confectionati din metal, alaturi de care se adauga calitatea lentilei care protejeaza ochiul in proportie de 100% impotriva razelor UV, modelul de ochelari prezinta rezistenta pe termen lung. Nuanta de negru a lentilelor, in combinatie cu griul si design-ul placut, face ca accesoriul sa poata fi integrat intr-o multime de tinute smart-casual.

Ochelari de soare DIORCHROMA1F

3. Diorchroma2

Un model masculin cu un design iesit din comun, special pentru pasionatii de ultimele tendinte este Diorchroma2. Lansat in vara anului 2019, specialistii recomanda acest model pentru tinutele smart-casual. Cu detaliile ramei de culoare neagra, modelul inedit permite accesorizarea a diverse tinute, intr-o paleta vasta de nuante. Lentila garanteaza protectie completa impotriva radiatiilor solare nocive. Modelul este disponibil in diverse versiuni, precum: negru, transparent, multicolor, toate avand un aspect iesit din tipare, perfect pentru pasionatii de moda.

Ochelari de soare DIORCHROMA2

Cele mai citite articole

4. Diorbydior

Modelul aviator cu un touch feminin, este unul dintre cele mai ravnite accesorii anul acesta. Cu ramele sale elegante, confera pretiozitate oricarei tinute.  Este disponibil in doua nuante ale lentilei, albastru si bej, fiind astfel potrivit pentru o personalitate extravaganta si cei care prefera accesoriile simple, dar luxuriante, deopotriva. Detaliile minuscule, insa de efect, ale ramei aurii, vor impresiona orice pasionat de moda. 

Datorita tehnicii de calitate utilizate pentru producerea accesoriului, ochelarii nu reprezinta doar un element stylish dintr-o tinuta, ci si unul foarte folositor, ce protejeaza ochii impotriva razelor UV nocive, in proportie de 100%.

Ochelari de soare DIORBYDIOR

5. Diorsolight1

Modelul supradimensionat care se adreseaza doamnelor si domnisoarelor este foarte potrivit anul acesta, conform specialistilor. Cu design-ul sau inedit, forma atipica si dimensiunea, modelul este potrivit mai ales pentru impatimitele ultimelor trenduri in materie de moda. Lentilele sunt caracterizate de rezistenta si siguranta in ceea ce priveste protectia impotriva razelor soarelui ce pot deveni nocive in contact direct cu ochii.

Modelul este cool, putin curbat, avand un aspect de masca, misterios. Desi sunt supradimensionati, ochelarii dispun de rame subtiri. In laterale este amplasat discret, in nuante de auriu, brand-ul producator Dior. Modelul este disponibil in culoarea negru, precum si bej sau roz, putand fi integrat atat in tinute de seara, cat si in cele de zi.

Ochelari de soare DIORSOLIGHT1

Cele mai citite articole

You may also like