Home Fashion Pasi esentiali in alegerea unei rochii elegante

Pasi esentiali in alegerea unei rochii elegante

by Dinu Alexandra

Abordand finisaje impecabile si detalii bine gandite, cele mai frumoase modele de rochii elegante sunt cele mai bune aliate, care imbina perfect clasicul si modernitatea. Sunt cele care te vor ajuta sa te remarci prin bun gust si eleganta.

Cele mai frumoase modele de rochii elegante prezinta o imensa diversitate atunci cand vine vorba despre stiluri, croieli si lungime. Scurte sau lungi, mai romantice sau mai formale, cu paiete sau cu broderii, cu o croiala empire sau cu una dreapta, un lucru e sigur: rochiile elegante stiu cum sa te puna in valoare.

Uni sau cu diverse motive, rochiile elegante sunt creatii rafinate, care stiu cum sa te ajute sa fii cea mai frumoasa. Imbogatite cu volanase sau cu crapaturi adanci, cu dantela sau cu alte detalii decorative, cele mai frumoase modele de rochii elegante vor atrage, cu siguranta, privirea. In nuante de negru, de albastru cobalt, de mov sau de rosu intens, sunt foarte diverse pentru a raspunde tuturor gusturilor si exigentelor.

Frumoase si rafinate, sunt confectionate din dantela, voal, bumbac sau catifea. Sunt piese vestimentare de caracter, pe care te poti baza pentru a fi cea mai stralucitoare la cele mai importante evenimente din viata ta.

Care sunt intrebarile la care trebuie sa raspunzi atunci cand alegi o rochie eleganta?

Cele mai citite articole

Prima intrebare la care trebuie sa raspunzi este: „Ce astepti de la acest eveniment sau de la aceasta seara?” Vrei sa iesi in evidenta la o cina mai deosebita, sa faci cea mai buna impresie la un eveniment in familie sau la o cina de afaceri? Sau vrei sa iti intalnesti sufletul pereche?

A doua intrebare este: „Care este natura sau tema serii sau a ceremoniei la care participi?” Dress code-ul este, deci, foarte important atunci cand alegi o rochie eleganta. Trebuie, asadar, sa alegi cea mai frumoasa rochie eleganta care sa raspunda asteptarilor si obiectivelor tale.

O rochie eleganta seamana putin cu un machiaj. La fel ca si machiajul, rochia trebuie sa fie adaptata personalitatii, temperamentului, morfologiei tale si, bineinteles, circumstantelor in care va fi purtata. Nu incerca, deci, sa copiezei machiajul celei mai bune prietene, deoarece nu ti se va potrivi. Nu lua nici o rochie pe care ai vazut-o la o vedeta. Nu vei arata la fel ca ea in rochie si, cu siguranta, nu vei face aceeasi impresie.

Rochia lunga este o valoare sigura, fiind ideala pentru cele mai sic evenimente din viata ta. Rochia scurta iti va pune picioarele in valoare. Cea in nuante neutre este cea mai buna alegere.

Daca ai pielea mai inchisa la culoare, alege nuante mai dechise, precum cremul, galbenul, verdele sau rozul. Daca ai pielea mai deschisa la culoare, nuantele mai inchise si mai vesele te vor pune cel mai bine in valoare.

O rochie eleganta nu este o rochie de zi cu zi. Aceasta trebuie sa fie aleasa dintr-un material de calitate si sa fie sofisticata. O rochie eleganta reprezinta alegerea perfecta pentru o ocazie unica si speciala. Sunt glamour, sunt seducatoare si rafinate, vor pune cel mai bine in valoare stilul tau personal si te vor ajuta sa fii cea mai increzatoare.

Cele mai citite articole

You may also like