Home Fashion Top 10 branduri de blugi

Top 10 branduri de blugi

by GetLokal.ro

Istoria blugilor dateaza de peste 500 de ani si, inca de la aparitia lor, au reprezentat si reprezinta un articol vestimentar extrem de popular si de apreciat. In secolul al XIX-lea, navele cu aburi incepeau sa inlocuiasca flota de navigatie si atunci nevoia de panza a scazut brusc. Depozitele erau pline cu un material ca o…carpa, cu o tesatura densă. O noua aplicare a acestei probleme se cerea realizata…Credem ca intelegeti ce a urmat si care a fost destinul acelui material deloc nobil.

Cele mai citite articole

Rezistenta, versatilitatea si faptul ca sunt considerati un simbol al libertatii sunt cateva dintre cele mai importante caracteristici ale jeansilor. Desi majoritatea persoanelor au impresia ca originea lor se afla in America, trebuie stiu faptul ca primele perechi au fost confectionate in Genova, o regiune din nordul Italiei. Au fost creati ca piese vestimentare pentru muncitori, pentru ca erau usor de curatat si erau fabricati dintr-un material numit denim. Acest material isi pastra calitatea si aspectul chiar si in urma purtarilor indelungate. Odata ce au fost alesi pentru diverse ocazii, fie concerte, fie filme, de catre personalitati importante al vremii, au devenit populari si printre tinerii din acea perioada.

Pentru fiecare, alegerea blugilor reprezinta o preocupare individuală.De aceea, pe baza celor mai renumite branduri, a fost elaborată evaluarea celor mai bune marci alese de oameni. Preferințele pot fi diferite: cineva prefera o taiere mai deschisa, cineva prefera o anume croiala, in timp ce altii, dimpotrivă, iubesc clasicul si tot ce este asociat cu acesta. Dar cel mai important sfat care ar trebui luat în considerare este abilitatea de a alege blugi acordand atentie calitatii.

Top 10 branduri de blugi – Cele mai bune

Vezi lista completa cu braduri de blugi: https://top1.ro/branduri-blugi/

Cele mai citite articole

You may also like