Home Ne place Peleți pentru așternuturile animalelor

Peleți pentru așternuturile animalelor

by GetLokal.ro

Societatea comercială King Pellet are un magazin online bine aprovizionat de unde vă puteți aproviziona cu peleți din lemn, peleți agricoli, brichete nestro, brichete pini-kay și cărbune de grătar de calitate, la prețuri pentru toate buzunarele.

De ce să cumperi de la compania King Pellet?

Ceea ce diferențiază acest agent economic autohton de concurenții direcți este faptul că poate livra produsele pe care le comercializează nu doar pe întreg teritoriul țării, dar și spre orice destinație din Europa solicitată de clienți.

Peleții bedding, adică peleții pentru așternutul animalelor, sunt un produs destul de rar întâlnit la vânzătorii de biomasă online, de aceea merită să fie popularizat pe scară mai largă.

Chiar merită, deoarece este o soluție ieftină și actuală de a face animalele domestice și păsările ca să se simtă mai confortabil.

Peleții pentru așternuturile animaliere au avantajul că sunt adevărați bureți naturali cu reale performanțe în materie de a absorbi umiditatea provenită din dejecții: cam de trei ori comparativ cu greutatea lor proprie. În plus, volumul lor de extindere poate să fie de până la șase ori mai mare.  Așa se face că o tonă de asemenea așternut 100% natural pentru animale poate ca să absoarbă fără probleme chiar și trei tone de dejecții.

Mai mult decât atât, după curățarea adăposturilor de peleții plini cu dejecții, aceștia se pot împrăștia direct pe suprafețele de teren agricol, deoarece reprezintă un îngrășământ natural deosebit de bun, nemaifiind necesar ca să se aștepte o fermentare a gunoiului, așa cum se întâmplă în trecut în cazul dejecțiilor animaliere.

Peleții bedding se pot utiliza foarte bine în adăposturile de porci, în grajdurile de cai, vaci, în cotețele de găini, curci, în cele pentru capre, dar și în locurile unde dorm animalele de companie sau păsările de companie: pisici, câini, broaște țestoase, iepuri, porcușori de Guineea, hamsteri, șerpi și chiar papagali.

Așternutul pe bază de peleți are avantajul că se schimbă mai rar comparativ cu paiele, fânul sau rumegușul de odinioară, ceea ce ușurează mult modul și timpul în care se efectuează curățenia.

Există multe motive pentru care ați putea dori să treceți la așternuturile compuse din peleți din lemn, eliminând variantele trecute, iar unul dintre ele este și faptul că se îmbunătățește nu doar confortul, ci și sănătatea necuvântătoarelor, deoarece nu mai există un contact al dejecțiilor și paielor, fânului, rumegușului cu pielea, blana sau penajului.

Avantaje conferite de peleții bedding

Atunci când este vorba despre materialul folosit ca așternut animalier, peleții bedding  sunt o alegere înțeleaptă. Veți găsi multe avantaje pentru a face marea trecere. Beneficiile utilizării peletelor din lemn includ:

– calitățile absorbante foarte bune;

– textura densă, dar nu aspră;

– mărimea și forma peleților relativ egale, ceea ce conduce la îmbunătățirea aspectul adăpostului;

– sunt ușor de curățat: peleții murdari, îmbibați cu dejecții, pot fi ușor îndepărtați, ceea ce economisește timpul îngrijitorilor, iar în cazul fermelor de animale crește productivitatea;

– mirosurile sunt, de asemenea, absorbite de peleții bedding, de aceea adăposturile sunt nu doar mai curate, dar și aerul este mai bun, mai proaspăt;

– peleții degradați, îmbibați cu dejecții reprezintă un foarte bun îngrășământ natural, deoarece sunt biodegradabili;

– nu se folosesc chimicale în procesul de peletizare, ceea ce face ca peleții să fie 100% naturali;

– deoarece peleții din lemn sunt mai absorbanți decât rumegușul ori paiele, durează mai mult; ușurința lor de curățare economisește timp și forță de muncă; acest lucru îi face un produs ieftin, dacă tragem linie și adunăm de câte cheltuieli suplimentare ne scutește;

– este ușor de depozitat, deoarece vine ambalat în saci;

– spre deosebire de așchiile de lemn, paie și rumeguș, peleții pentru așternuturi de animale nu se vor lipi de blănuri, pene, piele și alte suprafețe existente în adăposturi;

– prin folosirea peleților bedding se reduce cantitatea de pulberi din aer în adăposturi, fapt ce conduce la evitarea acelor probleme respiratorii generate de aspirarea unor particule fine de către oameni și animale.

Puteți afla mai multe despre avantajele peleților bedding și plasa comenzile dorite accesând site-ul firmei King Pellet SRL.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like