Home Fashion Ce piesa vestimentara nu trebuie sa-ti lipseasca din dressing in acest sezon?

Ce piesa vestimentara nu trebuie sa-ti lipseasca din dressing in acest sezon?

by Dinu Alexandra

Fiecare dintre noi avem cateva sau macar o piesa vestimentara preferata, de care nu ne putem desparti indiferent de succesiunea trendurilor modei. Si ori de cate ori suntem mai putin inspirate in alcatuirea unei tinute vestimentare la un moment dat, cu siguranta vom apela la acea piesa care ne este atat de draga si cu care avem convingerea ca cel putin ne vom simti perfect imbracate asa, chiar daca nu mai este nici noua, nici in pas cu capriciile modei.

Alaturi de anumite articole vestimentare favorite, intotdeauna este bine sa avem si acele piese care ne pot scoate din necaz, avand calitatea de a se potrivi cu usurinta intr-o multitudine de situatii care impun un anumit tip de imbracaminte. Iar daca avem in vedere chiar sezonul in care ne aflam, in care suntem puse la incercare cu temperaturi scazute, cu siguranta ne gandim la cardigane, aceste articole cameleonice, atractive, comode si care pot contribui foarte usor si la construirea unor tinute mai pretentioase, mai elegante.

Exista o serie intreaga de modele de cardigane si cel mai bine este sa avem in dressing macar cateva, in culori si forme diferite si care ne vor dovedi cu prisosinta ca am facut o alegere excelenta atunci cand am ales sa completam garderoba noastra cu aceste piese vestimentare chic. 

Astfel, cardiganele pot fi o optiune inspirata, care vor completa frumos o tinuta vestimentara pentru mers la serviciu, alegand un model de cardigan lung sau mediu, asimetric, supradimensionat, cu guler, cu marginile rotunjite sau in colturi, cu cordon sau accesorizand o curea deosebita in talie.Tot aceste piese vestimentare sunt ideale pentru o tinuta lejera, de zi, potrivita pentru o iesire la shopping, la o cafea cu prietenii sau la simpla plimbare de relaxare, potrivite fiind modelele de cardigane tricotate, din bumbac si elastan, din acril, cu gulere bogate sau cu gluga, comode si calduroase.

Nu sunt de neglijat nici variantele mai elegante de cardigan, accesorizate cu o brosa de efect, care se potrivesc perfect cu pantaloni din stofe fine, cu tocuri inalte.

Si nu doar in aceste situatii enumerate cardiganul se poate dovedi un aliat de incredere. Chiar si intr-o zi din weekend, cand iti doresti doar liniste, rasfat si relaxare acasa, la cald, urmarind un film bun, tot un cardigan comod si moale se va dovedi cea mai buna si mai confortabila alegere.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like