Home Calatorii Garla morii din Suceava

Garla morii din Suceava

by Dinu Alexandra

Ati ajuns in nordul Moldovei, cu planul bine intocmit de a bifa cat mai multe obiective de vizitat din aceasta zona minunata a tarii noastre si extrem de ofertanta din acest punct de vedere, faceti un popas in orasul Suceava si nu ezitati sa va opriti la Garla Morii din Suceava, pentru ca veti avea parte de suficienta relaxarae, buna dispozitie si incarcare a bateriilor pentru a va putea continua periplul bucovinean cu forte proaspete.

Si pentru ca deja ati vizitat o parte dintre obiectivele turistice care abunda in zona Sucevei, o pauza la Garla Morii din Suceava este binevenita. Aici poti savura bucate traditionale moldovenesti, poti opta pentru un gratar facut dupa pofta inimii, o siesta daca simti ca este nevoie, complexul Garla Morii oferindu-ti posibilitatea de a te relaxa in lounge bar sau la terasa.

De asemenea, daca vei prefera un pic de odihna „activa”, Garla Morii va ofera posibilitatea de a incinge o partida de fotbal pe terenul de care dispune complexul.

Care sunt cele mai populare obiective turistice din judetul Suceava?

Sunt foarte multe si este foarte probabil sa nu ai la dispozitie timpul necesar pentru a ajunge sa le vizitezi pe toate. Asa ca cel mai bine consultati o lista cu tot ce poate fi demn de vizitat si sa va alegeti acele obiective pe care le considerati mai interesante si pe care nu vreti sub niciun chip sa le ratati sau in functie de cat de mari sunt distantele pe care trebuie sa le parcurgeti pentru a ajunge la acele destinatii. Printre exemplele cu obiectivele turistice atractive de pe meleagurile bucovinene pe care cu siguranta nu vreti sa le ratati se numara evident Vatra Dornei, supranumita si Perla Bucovinei, celebra pentru beneficiile oferite de apele termale si minerale de aici, Gura Humorului, Salina Cacica.

De asemenea, dintr-un top al obietivelor turistice extrem de apreciate din judetul Suceava nu puteau lipsi Chilia lui Daniil Sihastrul, vechea Cetate de Scaun a Sucevei, Muntii Rarau, Obcinile Bucovinei, Complexul Medieval Zamca, ruinele Cetatii Scheia, Parcul dendrologic si de aventura de la Lunca Moldovei sau statiunea Arinis, cu partie de schi, nocturna si telescaune.

Manastirile din Bucovina, locuri minunate pentru vizitat, reculegere si liniste sufleteasca

Adevarate bijuterii ahitecturale si dainuind semete secole de-a randul in calea tuturor vicisitudinilor vremurilor, manastirile din Bucovina sunt acea oaza de liniste si de curatire a sufletului de care, indiferent de cat de apropiati am fi sau nu de biserica, avem fiecare nevoie la un moment dat.

Asa ca dintr-o incursiune in nordul Moldovei, mai exact in judetul Suceava, nu poate lipsi vizitarea unora dintre cele mai frumoase si admirate manastiri din tara noastra. Este vorba despre manastirile Putna, Voronet, ctitorii ale domnitorului Stefan cel Mare, Sucevita, Moldovita, Rasca, Dragomirna, Bogdana, precum si Biserica Arbore, care te vor impresiona gratie arhitecturii si a picturilor minunate care le impodobesc, dar si a filelor de istorie pe care aceste ctitoriri le reprezinta.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like