Home Servicii Tipuri de mobilier pentru spitale

Tipuri de mobilier pentru spitale

by Dinu Alexandra

Din ce in ce mai multe spitale aleg sa investeasca in confortul pe care il ofera pacientilor, intelegand necesitatea unui spatiu primitor, curat si ordonat. Asadar, pe langa profesionalismul si aptitudinile incontestabile ale unui medic, un serviciu medical de calitate depinde si de ambientul salii unde sunt tratati pacientii. Astfel, mobilierul si echipamentele cu care sunt dotate salile de tratament, saloanele, camerele de asteptare, mai pe larg intreaga cladire, sunt indispensabile cand se discuta despre confort.

In felul acesta, tot ce inseamna mobilier spitale la comanda capata o importanta deosebita cand vine vorba atat de bunastarea personalului pentru a-si indeplini sarcinile intr-un mediu adecvat, cat si de experienta placuta pe care ar trebui sa o aiba pacientii veniti cu diverse probleme de sanatate din exterior.

Mobilier spitale la comanda

De la birouri pentru medici, noptiere, dulapuri pentru arhivarea dosarelor pana la intregi bucatarii pentru cabinetele medical, destinate special prepararii meselor celor internati, toate acestea sunt indispensabile pentru servicii de inalta calitate. Nevoile pacientilor trebuie sa fie primordiale, caci rolul clinicilor, al spitalelor, al centrelor medicale private este tocmai satisfacerea si oferirea unui serviciu cat mai profesional. Dar ce caracteristici detine acest mobilier?

Produsele-executate cu profesionalism

Avand in vedere ca desfasurarea actiunii se petrece intr-un spital sau o clinica, unde pierderea timpului este o sintagma care nu ar trebui sa existe, mobilierul de spital la comanda este conceput cu gust, cu o utilitate bine gandita si o calitate extraordinara.

Asadar, fiind folosit frecvent intr-un mediu dinamic, un lucru care primeaza este calitatea. Astfel, este imperios necesar sa se foloseasca materiale si accesorii de cea mai buna calitate pentru durabilitatea si longevivitatea produsului final. Inventivitatea creatorilor mobilierului surprinde trei caracteristici importante: functionabilitatea, posibilitatea de identificare cu usurinta a anumitor produse, medicamente, instrumente si utilizarea spatiului in asa fel incat sa fie optim pentru mediul in care este conceput.

Materialele folosite

Durata de viata a unui articol de mobila, a carei utilizare este ridicata reprezinta un alt lucru necesar cand se discuta despre calitati de baza. Tocmai de aceea, materialele alese pentru realizarea articolelor de mobilier sunt bine gandite si potrivite pentru a rezista intr-un astfel de mediu. Pe langa acest fapt, optiunea de personalizare a mobilierului atat din punct de vedere al materialelor de fabricatie, cat si al culorilor, reprezinta o cerinta importanta in functie de nevoile si preferintele fiecarei persoane.

De exemplu, pentru farmaciile spitalelor, dulapurile sunt realizate din materiale inofensive pentru medicamente avand in vedere ca se urmareste pastrarea calitatii preparatelor medicale. In schimb, cand se aduc in discutie dulapurile de depozitare a dosarelor, lucrurile incep sa difere, iar materialele folosite trebuie sa fie cat mai rezistente si cu o durabilitate cat mai mare.

Norme legislative in vigoare

Mobilierul de spital la comanda beneficiaza si de un termen de garantie. Asadar, mobila comandata este insotita de un certificat de conformitate si control strict al calitatii, respectandu-se in totalitate normele legislative in vigoare.

In consecinta, acest tip de mobilier dispune de o serie de caracteristici avantajoase, fiind prezent pe piata intr-o gama larga si variata care vor oferi personalului eficienta, iar pacientilor confortul necesar.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like