Home Calatorii Ce trebuie sa stii despre terapia cu ingeri?

Ce trebuie sa stii despre terapia cu ingeri?

by Dinu Alexandra

Terapia cu ingeri sau prin intermediul ingerilor este un concept promovat de Doreen Virtue, psihoterapeut, scriitoare si clarvazatoare. Este vorba despre o metoda spirituala de vindecare. Nu conteaza ce religie ai! Ingerii sunt aceiasi, indiferent de orientarea religioasa. Acest tip de terapie presupune comunicarea cu ingeri, oricare ar fi ei.

Noua ramuri angelice

Ingerii sunt de fapt entitati de lumina si se impart in mai multe categorii. Exista ingerii pazitori ai fiecaruia, ingeri specializati pe vindecare, dragoste, abudenta, frumusete, protectie, iertare, familie, natura, etc, cat si alte categorii mai inalte. O persoana poate avea mai mult de un inger pazitor, contrar unor prejudecati existente. In total exista noua ramuri angelice:

– Ingerii pazitori – Arhanghelii – Principalitatile – Puterile – Virtutile – Dominioanele – Tronurile – Heruvimii – Serafimii

Terapia cu ingeri presupune sa ceri ajutorul ingerilor pentru orice lucru bun de care ai nevoie. Te vor ajuta la vindecare, pentru a avea o stare de sanatate buna, pentru echilibrare, iertare, pentru taierea legaturilor negative si eliminarea energiilor negative, pentru fericire si implinire, pentru succes la un interviu sau la un examen, etc. Chiar si pentru lucruri marunte sau aparent minore precum un loc de parcare sau sa nu stai la coada undeva.

Cere si ti se va da

Pentru ajutorul ingerilor rogi Puterea Divina, oricare ar fi ea, in functie de religia ta, sa iti trimita sprijin prin intermediul ingerilor. Apoi multumesti. Oricand poti cere ingerilor sa te indrume, sa te protejeze, sa te ajute. O vor face intotdeauna. Ei nu te judeca, nu pun conditii, ci te asculta mereu si sunt alaturi de tine. Insa, atentie: nu vor face nimic pentru tine daca tu nu le ceri.

Ei vor interveni doar daca viata ta este in pericol, altfel, indiferent de circumstante, nu vor actiona daca tu nu le comunici asta. Le poti cere ajutorul in gand sau cu voce tare. Important este sa te gandesti la ei si sa le ceri asta. Nu le cere ingerilor cu foarte multe detalii ceea ce iti doresti. Cere cat mai simplu si lasa-i pe ei sa rezolve detaliile.

Cele mai citite articole

Semne de la ingeri

Ingerii iti pot trimite raspunsuri sau semne la ceea ce le ceri. Uneori sunt reprezentate de cifre care se repeta si care au o semnificatie fiecare in parte. Alteori poti sa auzi la radio, TV sau pe strada o melodie anume, cu un mesaj care se refera exact la ceea ce tu ai nevoie sa auzi in acel moment. De asemenea, poti sa vezi pe strada pasari, pene sau sa gasesti cate o moneda. Toate sunt considerate semne trimise de ingerii tai.

Meditatii si vise

Doreen recomanda meditatiile in care te concentrezi asupra unui inger, arhanghel sau mai multi. In acest timp ii rogi sa te curete, sa te echilibreze, sa te indrume, sa te elibereze de anumite frici sau emotii negative, vicii, sa te ajute cu diverse probleme sau greutati.

Poti sa gasesti pe internet astfel de meditatii ghidate audio de Doreen, unele gratuite si altele cu plata. Tot ea ne indruma sa cerem ajutorul ingerilor si in somn pentru a lucra mai usor asupra noastra sau pentru a ne trimite anumite raspunsuri. Inainte de culcare poti sa le ceri ingerilor sa te protejeze de-a lungul noptii si sa te ajute sa ai un somn mai bun si odihnitor.

De asemenea, poti citi din cartile lui Doreen, care se gasesc si in Romania traduse si au un mare succes. Ea a scris peste 50 de carti despre ingeri si alte subiecte ce vizeaza mintea, corpul si spiritul: “Terapia cu ingeri”, „Vindecarea cu ingeri”, “Cum sa ne auzim ingerii”, etc. Pe langa aceste carti ea organizeaza cursuri si seminarii in toata lumea pentru cei interesati de acest subiect.

Nu uita: cere ingerilor ajutorul! Altfel nu il vei primi! Si multumeste-le.

 

Cele mai citite articole

You may also like