Home Evenimente Evenimente care te fac sa uiți de frig!

Evenimente care te fac sa uiți de frig!

by GetLokal.ro
evenimente si festivaluri

Pentru un început cât mai animat ai cea de-a opta ediție Anim’Est, care anul acesta aduce în prim plan animația elevețiană. Pentru a surprinde cât mai bine peisajul animației elvețiene organizatorii au inclus în program proiecţii dedicate numelor deja consacrate, dar şi celor mai promiţători animatori ai noii generaţii. De asemnea, vor fi prezenți la eveniment și regizorii Frédéric şi Samuel Guillaume care pe lângă participarea la proiecția animației lor stop motion Max & Co, vor susține un masterclass și un workshop.

În noaptea de vineri găsești petrecere cool la Casa Scânteii pe muzica lui Guy Gerber, pe ritmurile reggae oferite de Ziggi Recado la Colectiv sau în Expirat care își redeschide colţul „electronic” , și anume Other Side.

Vremea e numai bună de vizonat filme așa că uită-te pe programul Romania International Film Festival (‘Festival de film cu buget mic și filme mari’) care are loc la Sala Union a Cinematecii Române și pe cel al Zilelor filmului brazilian, eveniment care are loc la Institutul Cervantes.

Dacă ești curios să afli tradițiile și obiceiurile sârbilor, ai Zilele Culturii Sârbe cu ocazia cărora Muzeul Satului va găzdui spectacole de muzică şi dansuri tradiţionale sârbeşti, prezentări de carte, o expoziţie de fotografie și proiecţii de film documentar.
Tot în zona de tradiție, dar de data aceasta românească, Alchemia în colaborare cu brandul Iiana te așteaptă la Târgul de Ie Românească unde vor fi expuse peste 700 de piese noi și vintage lucrate 100% manual.

Cele mai citite articole

Pentru completarea garderobei de toamnă treci pe la MADE BY ME! – Târg dedicat creativității și designului care are loc în atmosfera relaxata de la The Vintage Pub.

Sâmbătă seara ai concertul inedit al japonezului Kitaro, aflat pentru prima dată la noi în țară, care îmbină muzica electronică și cea tradițională, la Sala Palatului. La Colectiv, trupa The Mono Jacks își încheie cei 5 ani de activitate într-un concert aniversar.

Încheie weekendul la Duminica culinară în Energiea care îți propune o incursiune în bucătăria japoneză, iar după du-te la spectacolul de teatru Auto, dupa textul lui Ernesto Cabllero din Puzzle sau la spectacolul de dans contemporan CAMERA 0001|FABRICA DE VISE la CNDB.

Weekend inspirat!

Cele mai citite articole

You may also like